Subscriu-te al newsletter

ParadaZero

  • Authoradmin
  • Date 11 Març 2016
  • Categorynotícies

MÉS I MILLOR

Setmanes enrere us vàrem informar que al mes de març Ex Abruptoparticiparia a ParadaZero, una iniciativa de EASD VicACVIC Centre d’Arts contemporàniesEXARTVICMuseu Episcopal i Museu de l’art de la Pell una iniciativa dins la programació de VICCC 2016 (Vic capital de la cultura Catalana 2016).

Han canviat coses, entre elles, la data i l’espai.

ex

PARADA ZERO
Ex Abrupto, convidat a participar dins del marc de les activitats de ParadaZero,comissariarà una exposició col·lectiva a un antic habitatge modernista del centre històric de Vic. El palau, que albergà a Antoni Maria Claret durant els seus últims anys de vida fins que se li aparagué la verge, acollirà el 28 de maig de 2016 una apoteosi artística que es materialitzarà amb una exposició de més de vint artistes de dissemblants disciplines pels 560m2 hàbils de la vivenda de l’aludit i beatificat, així com una experimental i performativa programació durant el mateix 28 de maig.
Després del 28 de maig, l’exposició, romandrà oberta del 29 de maig al 5 de juny de 17 h a 20 h.

Aviat us informarem de la resta d’activitats de ParadaZero.

 

EX ABRUPTO US INVOCA
Obrim de forma exabrupte una convocatòria per presentar propostes de caràcter instal·lació, expositiu, experimental sonor i performatiu. Les bases consten de dues paraules: BUSQUEM ARTISTES. La convocatòria comença ara i acaba el 23 de març del 2016. Pots enviar-nos la teva proposta a info@exabrupto.cat.

Profetes, transgrediu la ciutat dels sants. Eclipseu-nos!