Subscriu-te al newsletter
 • Mercat d'Autoedició

  El DiY és una realitat que marca el moment social i cultural en què vivim, el no dependre d'empreses, institucions o altres organismes. Actualment hi ha un creixement continu de creatius que opten per l'autoedició, tant sigui de música, com d'il·lustració o literatura; i a Ex Abrupto creiem indispensable que hi hagi una presència d'aquest tipus al festival.

  El mercat consistirà en una gran parada on es podrà trobar una selecció de Fanzines, Vinils, Cassetes i altres materials gràfics de diferents autors, creatius, músics, col·lectius... Entre ells hi haurà Elías Taño, María Rodilla, Irene Serrano, Bad Weather Press, Helena Santacana, Misa Shine, Adrià Valls, Arnau Sanz, Lentejas Press, Oriol Roca, Arthur Rimbaud Fanzine, Chuck Norris, Fresquito fanzine, The Red Swallow, Unamesacamilla, La Envidia, Horriblemente Humano, El Diluvio Universal, David Ricart o Marc O'Callaghan, entre d'altres.

  L'organitza l'editorial independent Lentejas Press (Elena López, Francesca Danesi i Elena Ortiz), Helena Santacana (il·lustradora i dissenyadora gràfica) i Clara Cortés (membre d'Ex Abrupto). En l'àmbit musical comptarem amb Famèlic Records i Boston Pizza Records.

  * Si vols presentar els teus treballs d'autoedició, envia un correu electrònic a info@exabrupto.cat explicant el teu projecte i adjuntant una mostra del teu treball.

  famelic.com
  bostonpizzarecords.bandcamp.com
  lentejaspress.tumblr.com
  www.helenasantacana.com
  www.claracortes.com

   ?>