Subscriu-te al newsletter

Xavi Lloses

Exposició

BIO

Antipianista, compositor i terrorista sonor. Artista multidimensional eclèctic i polivalent. Desenvolupa la seva activitat per tots els camins que li brinda l’art. Ha realitzat diferents exposicions en solitari, “Música per satèl·lits” (2010), “Music is good for you” (2013), mostra d’artistes catalans a París (2012), ha participat en les darreres tres edicions de la Bienal d’Art Sonor i Visual de Barcelona (Convent de Sant Agustí), guardonat amb el premi Puig-Porret al millor projecte musical de 2013 amb la instal·lació sonora “Nautilus lab”. Fundador de la “Corporació Terrorista per la difusió del so”, i membre del col·lectiu “Nuboläris” juntament amb els artistes  Nei Albertí i Àlex Pallí, amb el qual integra el duet de música experimental per a grans estadis (de conciència) “Amb un dimoni a cada orella”.

Amb un peu a la música i l’altre a l’art, explora els extraradis de la música per sondejar allà on la música deixar de ser música i comença a ser una altra cosa. Com a compositor ha treballat amb directors com Àlex Rigola, Oriol Brogi, Lluís Danés , i companyies de dansa, “Deambulants”, “Les filles follen”, ” Dagoll Dagom”, entre altres.

Amb més de 15 albums publicats sota el seu nom, compagina la tasca de pianista arreglant i produint altres artistes com: Jaume Sisa, Gerard Quintana, Eduard Canimas, Marina Rossell, l’orquestra Fireluche, i col·laborant amb “Refree”, Nico Roig, Mazoni i molts més.

_______________________

PRESENTA

Música al cub

Xavi Lloses i David Sarsanedas

La instal·lació “Música al Cub” explora un entorn tridimensional ubicant 27 cubs virtuals repartits en l’espai com un dau de Rubik. Cada cub conté mostres sonores que són disparades quan el visitant intercedeix o toca els cubs. Gràcies a un videoprojector el visitant es veu reflexat a traves d’un mapa de punts i pot interactuar amb els cubs tot construint una peça sonora a través del moviment en l’espai.

www.xavilloses.com

www.youtube.com/user/xavinthesky/videos

www.facebook.com/XaviLlosesHuguet