Subscriu-te al newsletter

SARAH RASINES B2S JAVIER JIMÉNEZ DE FRUTOS

ACCIONS X2019

L’obra d’aquests dos artistes neix de l’intercanvi i el diàleg de les dues identitats i  com a resultat sorgeix una expressió sonora que relaciona la música popular amb l’experimental i l’art contemporani. L’enfrontament i la conversa de realitats diverses són representades a través de múltiples sons: (poesia, acceleracionisme, suecia, parèntesis, jersey club, appface)

CRYSTAL MINE

L’any 2018 es crea Crystal Mine, un segell independent que aposta per promoure l’intercanvi de música en la filosofia del #anticopyright. Aquest segell està especialitzat en música en format casset i recolza aquells projectes frescos i arriscats basats en l’experimentació.

El 2019 presenten Crystal Mine Radio per Radio Relativa. Un programa bimensual on s’exploren les últimes tendències i sobretot els interessos dels autors a través de múltiples formats.

En el Festival Ex Abrupto presenten una mostra dels seus diàlegs, obres multidisciplinars i d’expressió sonora que de ben segur ens sorprendran. Sarah Rasines b2b i Javier Jiménez de Frutos participaran també en les trobades improbables, creant de forma ex abrupta una fusió folklòrica-experimental amb danses tradicionals moianeses.

sarahrasines.com

instagram.com/crystalmine_muzik

facebook.com/Crystal_Mine