Subscriu-te al newsletter

Orquestra de Collsuspina

Actuacions

L’Orquestra de Collsuspina és una iniciativa que va néixer l’estiu de 2008 a partir d’un concert celebrat a l’ermita de Sant Cugat de Gavadons. Sota el lema “Tots fem orquestra”, es convida a músics de totes les edats i nivells  a participar d’una setmana intensiva d’assajos a l’agost per tal d’oferir dos concerts sota la direcció d’en  Daniel Vallejo,  músic del Moianès que actualment està ampliant estudis a Londres. Aquest estiu es celebrarà la vuitena edició de la trobada, el cap de setmana del 22 i 23 d’agost.

L’Orquestra ha anat creixent any rere any i en la passada edició hi van participar més de 50 músics del Moianès i les comarques del voltant.

L’Orquestra mica en mica ha anat consolidant les seves bases fins a crear una associació amb una junta i ha anat impulsant d’altres iniciatives com el Curs d’Estiu de Música a Moià (CEMM) que es realitza durant el mes de juliol, amb la finalitat d’iniciar en el món de la música als més petits i fomentar la pràctica musical durant l’estiu.

________________________

PRESENTA

Per a aquesta ocasió l’Orquestra ha format un conjunt instrumental amb els músics amb més experiència que interpretaran obres de música clàssica com:

·   Adagio en sol m (Albinoni)

·   Serenata per a vents, violoncel i contrabaix en re m, op 44 (Dvorák)

I. Moderato, cuasi marcia

            II. Minuetto. Tempo di Minuetto

            III. Andante con moto

            IV. Finale. Allegro molto

·   Intermezzo cavallieria (Mascagni)

Si voleu saber més sobre l’orquestra de Collsuspina, podeu llegir l’article que va publicar en Daniel Vallejo al web de l’ESMUC i visitar el nostre blog.

occollsuspina.blogspot.com.es