Subscriu-te al newsletter

Monocrom

Actuacions

El diàleg entre música acústica i música electrònica, dos universos aparentment paral·lels, pot ser possible, gràcies a la tecnologia.

La interpretacio acústica i la producció electrònica poden fusionar-se de manera que la improvització, la captura del so i la seva posterior manipulació es tornin elements d’una nova estètica musical. Al projecte MONOCROM es duen a terme peces on l’estructura està oberta a la recreació en viu, no es tracta de la repetició d’un arranjament composat de manera rígida. De la mateixa manera, les tècniques que són propies de la producció en l’estudi digital són recontextualitzades com a eina directa; la captura de loops al moment a partir d’interpretacions musicals en viu, la creació de textures sonores a partir del so directe, la manipulació de l’espai acústic tant des del punt de vista de músic, el sistema de sonorització…

A més a més una tercera dimensió complementa les altres dues, la imatge, la qual no es juxtaposa de forma aliena, sinó que novament forma part integral de les peces, afegint aleatorietat i sorpresa, condicionant la posada en escena.

www.facebook.com/MonocromBcn