Subscriu-te al newsletter

Miss Q

Actuacions

Miss Q és l’alter-ego de Pia Nielsen; compositora i cantant danesa afincada a Barcelona. Ha publicat dos discos en solitari; “…Introducing Lovely Miss Q” (Tsunami Music, 2011) i “Tirol” (Recohead Records, 2014). Ambdòs produit per el músic català Guillamino. Miss Q té un tercer disc a punt de sortir i el publicarà amb el seu propi segell recent fundat, Sang Records.

Per la posada en escena, Miss Q compta amb els visuals de Mademoiselle Oui Oui, pseudònim de l’artista multidisciplinar barcelonesa Carolina Cabrerizo.

_____________________________

PRESENTEN

El seu projecte es centra en l’últim treball de Miss Q, “Tirol”. Un univers on es fusionen atmòsferes de la vida urbana amb un imaginari com el cim d’una muntanya, sota la lluna, escoltant l’eco de la vall o les ones de l’oceà apareixent inesperadament en els petits calaixos de la nostra tauleta de nt. Bombos estil Ricola i sintetitzadors rockejant camperols, àguiles i balenes. Tan Miss Q com Mademoiselle Oui Oui treballen sobre el contrast en les seves creacions: allò sintètic versus allò orgànic, allò brillant versus allò opac o allò aprubte versus allò suau.

www.visitmissq.com

www.lovelymissq.bandcamp.com

facebook.com/lovelymissq

mademoiselleouioui.tumblr.com

vimeo.com/carolinacabrerizo/videos