Subscriu-te al newsletter

MISS Q + MADEMOISELLE OUI OUI

Accions PZ

MISS Q (LIVE) + MADEMOISELLE OUI OUI (A/V)

Malenconia Urbana // Electrònica // Cabaret Post-modern.

Miss Q és l’alter-ego de Pia Nielsen; compositora i cantant danesa establerta a Barcelona. Ha publicat dos discos en solitari; ‘… Introducing Lovely Miss q'(Tsunami Music, 2011) i ‘Tirol’ (Reco-Head Records, 2014). Tots dos estan produïts pel músic català Guillamino. MISS Q té un tercer disc al forn i el publicarà aquest any amb el seu propi segell recentment fundat, Sang Records.

Per a la posada en escena, MISS Q compta amb els visuals de MADEMOISELLE OUI OUI, pseudònim de l’artista multidisciplinar barcelonina CAROLINA CABRERIZO.

Juntes exposen un univers peculiar; fusionant atmosferes de la vida urbana amb un imaginari d’estar al cim d’una muntanya, sota una lluna bruna, escoltant el ressò a les valls, o les onades dels oceans apareixent inesperadament en els petits calaixos de les nostres tauletes de nit. Bombos estil Ricola i sintetitzadors vells rockejant camperols, àguiles i balenes.

Tant MISS Q com MADEMOISELLE OUI OUI treballen amb contrastos en les seves creacions: el sintètic versus l’orgànic, el brillant versus l’opac, el rude versus la suavitat.

visitmissq.com
lovelymissq.bandcamp.com
facebook.com/lovelymissq

mademoiselleouioui-videoartist.tumblr.com
vimeo.com/carolinacabrerizo