Subscriu-te al newsletter

Mikko Keskiivari + Diana Luganski

Exposició

BIO MIKKO KESKIIVARI

Mikko Keskiivari [b. 12.08.1987, Heinola, Finlandia] és un artista finès, actualment viu i treballa a Amsterdam. Graduat per la Universitat de Tampere al 2011 en Belles Arts en la disciplina d’art cinematogràfic i actualment està realitzant un master d’investigació a l’Acadèmia de Cine d’Holanda. Keskiivari realitza obres de video cinematogràfiques, que poden ser exhibides en forma d’instal·lació o com a curt metratges en festivals de cine.

BIO DIANA LUGANSKI

Diana Luganski es basa actualment i treballa a Hèlsinki. Normalment el seu treball està relacionat amb la moda i el retrat. Diana també treballa amb músics i dissenyadors de moda. Els seus clients finlandesos són Minna Parikka, Sasu Kauppi, Ensemble, Antti Asplund, Pre Hèlsinki i altres. Les seves obres ja s’ha exposat a Alemanya, Àustria, Itàlia, Espanya, Bulgària, Belorous, Finlàndia i Alemanya. En aquest moment està treballant en projecte fotogràfic personal “Last Days of Being Wild at Heart”.

___________________________________

PRESENTEN

QUIET FEAST

Quiet Feast és un projecte de varis medis de comunicació entre Diana Luganski, fotògrafia i l’artista multimedia Mikko keskiivari. L’obra tracta de la recerca de quelcom sinistre en situacions quotidianes i, transmet un diàleg entre allò màgic i allò mòrbid. Es pregunta a sí mateix, quan es converteix un hàbit en un ritual o una obsessió?

El projecte distorsiona la idea d’una naturalesa morta amb l’ús d’eines digitals i l’estudi de les zones grises entre la pintura, la fotografia i el vídeo. Juga amb l’estètica de la imatge comercial construïda dins l’àmbit domèstic. Fiesta Tranquila intenta traduir una naturalesa morta en una imatge en moviment.

vimeo.com/mikkokeskiivari