Subscriu-te al newsletter

Marc Ribera i Sonia Eixea

Actuacions, Exposició

El Marc Ribera i la Sonia Eixea, han dissenyat conjuntament la imatge del festival.

MARC RIBERA

Va néixer a Berga el 1985 i als 19 anys es va traslladar a Barcelona per estudiar realització audiovisual a l’escola EMAV. Després de treballar i acabar de formar-se com a editor de vídeo durant un any i mig a una productora, va decidir ampliar els seus conéixements amb una disciplina que l’apassiona, el disseny gràfic. En 2009 es va matricular a l’escola Llotja, on va formar-se com a dissenyador per després créixer a l’estudi Cuarto Cuarta, fent projectes de disseny web, identitat, il·lustració i disseny d’aplicacions mòbils. Des del 2012 fins l’actualitat ha desenvolupat projectes com a freelance per a diferents estudis, empreses i col·lectius artístics. Sempre l’han apassionat els projectes relacionats amb noves tècniques i formes de comunicació visual, fent del seu dia a dia un aprenentatge constant.

www.marc-ribera.com

____________________________

SONIA EIXEA

La Sònia Eixea, és dissenyadora gràfica afincada al Berguedà. He estudiat Disseny Gràfic a la Llotja, després de 4 anys de Publicitat a Castelló i Barcelona.

Actualment treballa com a freelance, per diferents clients, centrant-se sobretot amb identitat i disseny web. És una persona autodidacta i molt inquieta, col·labora amb Pepa’s Party i és co-fundadora de Le Petit Cahier, amb la seva sòcia Luiza Palma.

www.soniaeixea.com