Subscriu-te al newsletter

Els inaudibles amb Miquel Deulofeu i Dalmau Boada

Masia IN

Miquel Deulofeu és un animal de taller, una bèstia metamòrfica que ha anat evolucionant des de l’improvització amb els altres músics celonins (Les Aus, Zeidun, esperit!, UMA), a la simfonia per a robots o fins i tot, a una coral psicodèlica composta per diversos ginys de procedències inexplicables.

Bàsicament, el projecte d’Els Inaudibles (https://www.youtube.com/watch?v=n6ZgKp8XLss) ha funcionat al taller del pintor, però també s’ha pogut veure en públic en algunes sales de la comarca. Un sistema complex regit per una mena d’atzar estudiat, manipulat lliurement per l’artista, conduint sense mirar, i portant la bicicleta sense mans, o potser portant una bicicleta de quinze manillars. Al límit de l’instal·lació i el cercavila lisèrgic, sorprenent i convulsament viva, una experiència musical com cap altre, inaudible.

Dalmau Boada neix al poble de Sant Celoni on als 11 anys forma la seva primera banda musical. A Barcelona, es relaciona amb músics i forma Omegacinco i Les Aus amb qui anirà de gira pel continent americà. Les Aus és galardonat amb el premi Altaveu l’any 2008 per ser una proposta arriscada.

Paral·lelament forma Zeidun amb companys del poble amb qui editarà 3 LPS i diversos EPs i CDRS.

El 2005 viatja a Philadelphia i es relaciona amb artistes experimentals i grava el seu primer experiment en solitari MAU “Philadelphia i l’altre costat”.

Un any més tard comença a participar en diversos espectacles de circ i teatre juntament amb en Marçal Calvet. Junts, comencen a investigar les possibilitats de tocar diferents instruments simultàniament. El 2010 són reconeguts per l’Associació de Circ de Catalunya amb el premi al millor espectacle.

Des de fa 3 anys, té el seu propi projecte: Esperit! (https://www.youtube.com/watch?v=AKMUza0COsg) en el que ell és el component principal, un home orquestra. El seu darrer disc “La lluminosa” el porta de gira per la península Ibèrica i Europa.

Els dos amics celonins faran la seva primera experiència conjunta a Ex Abrupto. Improvizació assegurada. Us els anireu trobant esporadicament durant el transcurs del festival.