Subscriu-te al newsletter

Festival 2019

El festival Ex Abrupto 2019 és una proposta artística feta a mida i per ser exhibida a Moià. Ideat per treballar amb els corrents creatius de la vila, creatius emergents, institucions culturals, entitats i col·lectius, juntament amb una acurada selecció de propostes de creadors contemporanis nacionals i internacionals.

El 13 de juliol de 2019 activem un edifici històric del poble i, actualment, en desús: la Fonda La Masia i la plaça contigua on, durant la Guerra Civil, l’església de Sant Sebastià va ser cremada i destruïda.

Diverses disciplines es podran veure al Festival Ex Abrupto: pintura, il·lustració, escultura, video-art, fotografia, performances, dansa contemporània, arts sonores i música experimental.

ESPAI EXPOSITIU: A les habitacions dormitori de la Masia i espais propers a l’edifici, es podran contemplar les diferents propostes artístiques seleccionades pel col·lectiu. Es donarà a conèixer l’obra d’artistes emergents, tant locals com internacionals. I gaudirem de l’obra d’artistes ja consolidats.

TROBADES IMPROBABLES: Es fusionaran projectes de so experimental amb danses i músiques tradicionals moianeses. Les trobades seran concebudes de forma abrupta i espontània. Sense haver-se conegut prèviament, artistes del món electrònic experimental, dansaires i músics tradicionals es trobaran a l’espai escènic i crearan una performance inèdita i irrepetible.

MÚSICA EXPERIMENTAL: L’espai més Ex Abrupto, “EXPERIMENTAL HALL”. Aquí hi podrem veure propostes arriscades d’electrònica experimental, “noise” i industrial.

ARTS SONORES: Una acurada selecció de concerts tindran lloc durant tot el dia a la plaça Sant Sebastià.

VIDEOART: Dins l’espai “AV/HALL” es presentarà una selecció de video-art internacional.

PERFORMANCE: El Festival Ex Abrupto no seria el què és sense la performance. Hi ha programada una mostra de propostes performàtiques rebels i irreverents que són l’ànima del festival.

MERCAT D’AUTOEDICIÓ: Enguany, el festival Ex Abrupto acollirà un cop més el mercat d’autoedició per encabir propostes autogestionades d’artistes que treballen al marge del sistema mercantilista de l’art i el comerç. Autoedició és edició popular, la seva forma és inclassificable i il·limitada. És llibertat d’expressió.

El festival s’organitza des del col·lectiu Ex Abrupto, juntament amb el restaurant Les Voltes de Sant Sebastià de Moià.