Subscriu-te al newsletter

CAOS A LA TÈRMICA // DISSABTE 17 D’OCTUBRE A LES 20:30 h. // Granollers

  • Authoradmin
  • Date 15 Octubre 2015
  • Categorynotícies

AUTONOISE

URGE TO KILL

XRETINA

J. SAVAGGE (25HOMBRES)

XAVI LLOSES i ALEX PALLÍ

MAU.
DISSABTE 17 D’OCTUBRE A LES 20:30 h.
LA TÈRMICA (Roca Umbert, Granollers).
5 ACCIONS SOROLLOSES simultànies.

UNA HORA de 20:30 h a 21:30 h. 

Aquest dissabte 17 d’octubre a les 20:30 h Ex Abrupto ha seleccionat i invocat 5 accions sorolloses per participar dins el marc del Festival MAU organitzat per Espai d’Arts de Roca Umbert.

CAOS A LA TÈRMICA s’executarà a l’espai “La tèrmica”, un edifici de l’antiga fàbrica Roca Umbert, tèrmica de carbó que en el seu temps es va utilitzar per generar l’electricitat que abastia aquesta potent indústria de la ciutat de Granollers.

________________________________________

Volem crear una vivència extra sorollosa a les tripes de la indústria i generar una sensació caotico-manufacturil i decadent a base d’inputs sorollosos industrials, creant una atmosfera ritualística opressiva que ens transportarà a les sensacions sociolaborals en les quals estaven immersos l’esclavitud de la revolució industrial. Volem representar la física de les condicions en les quals els/les obrers/es i infants estaven sotmesos/es; sensacions percebudes i analitzades des d’una perspectiva contemporània postindustrial. 

CartellArtistesCAOSweb

El festival MAU (Roca Umbert, Granollers) obre portes dissabte 17 d’octubre a les 10h del matí, i durant tot el dia, podeu seguir la programació i visitar les instal·lacions artístiques seleccionades per l’edició 2015. Tota la informació a: rocaumbert.com/mau

Cartell-mau15-724x1024

Write a comment