Subscriu-te al newsletter

Parada Zero

El col·lectiu Ex Abrupto, convidat a participar dins del marc de les activitats de Parada Zerocomissariarà una exposició col·lectiva a un antic habitatge modernista del centre històric de Vic. Al carrer Mare de Déu dels Àngels.

El palau, on hi residí Antoni Maria Claret durant els seus anys d’estudi, acollirà el 28 de maig de 2016 de 12h a 23h una apoteosi artística multidisciplinària que es materialitzarà amb una exposició de vint-i-quatre artistes. Instal·lació, fotografia, pintura, videoart i escultura conviuran entre artistes i públic pels 560m2 hàbils de l’habitatge de l’al·ludit i beatificat, creant una experiència al nivell de l’aparició de la verge que Antoni Maria Claret digué que va viure a la capella d’aquest palau.

Durant tot el dissabte i a cop d’artística galerna, podrem orgasmar amb catorze experimentals i performatius projectes que esbotzaran l’ex abrupte programació.

De 12h a 20h, a la plaça de l’Estudiant, Ex Abrupto organitzarà un mercat d’autoedició on s’hi presentaran una selecció de fanzines, vinils, cassetes i altres materials gràfics de diferents autors, creatius, músics i col·lectius.

Per finalitzar la santa orgia, a La Jazz Cava s’hi executaran dues propostes músicals i audiovisuals.

Del 29 de maig al 4 de juny l’exposició romandrà oberta de 18:00  h a 20 h.

En la seva primera edició forma part de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Vic i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Per veure totes les activitats programades per Parada Zero podeu consultar el web: www.paradazero.cat i/o descarregar-vos el desplegabe.