Subscriu-te al newsletter

La Cort

  • Authoradmin
  • Date 17 Febrer 2016
  • Categorynotícies

La Cort és una petita i antiga cort de porcs situada a Moià.

Concebrem, des d’aquest proper dissabte, La Cort com a espai d’expressió artística multidisciplinar, on, sense una programació fixe, Ex Abrupto gestionarà propostes d’art contemporani en totes les seves vessants.

Aquest proper dissabte 20 de febrer a les 19h, inaugurem l’espai amb una cartellera de primer ordre.

Cinc propostes, totes elles noves, com La Cort mateixa. És un dia “d’estrenus”, de nervis, il·lusió i molta energia.
__________________________________
Total Crap, sortit de les catacumbes d’autonoise presenta el seu nou directe. Sintetitzadors, joguines i aparells electrònics punxats seran protagonistes d’un live experimental que ens deixara acollonits.
__________________________________
Yak 42, un nou i contundent projecte de Ramon Faura (Alguns el coneixereu com “Le Petit Ramon”). Trip, repetició i diferència, balls claustrofòbics. Les màquines ocupen haight ashbury. Projeccions d’arxius vintage i manipulació panfletaire de polítics i lladres.
__________________________________
Malastruc. Forma part de La Resonantz i autonoise, i a La Cort es presenta en solitari. El seu directe més sorollos. Noise, noise i noise.
__________________________________
L’Elara Elvira ja està a La Cort, convivint entre ànimes porcines de forma resident, està preparant una instal·lació d’il·lustració galàctica!
__________________________________
La Matarrodona, que viu amb el llapis i el blog d’il·lustracions enganxat al la pell, sucarà el melindro en el camp audiovisual amb “Morbid visuals”.
__________________________________

Podeu seguir la pàgina de Facebook de La Cort.

Ab_ovoLow