Subscriu-te al newsletter

RAQUEL NAVARRO

INSTAL·LACIONS X2019

Raquel Navarro es va formar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, especialitzant-se en Arts Aplicades al Mur. Com a projecte final va realitzar un treball pictòric al vestíbul de l’Escola d’Art, del qual es va poder veure una mostra a la Sala H Associació per a les Arts Contemporànies de Vic.
Ha exposat individualment al Temple Romà de Vic, al Castell de Montesquiu, Museu Cerdà de Puigcerdà, i la sala H de Vic, entre d’altres.

 

Paraules i colors

El seu viatge creatiu la porta a explorar, investigar i descobrir múltiples camins vinculats al món de l’art i del disseny al llarg de la seva trajectòria professional.

Utilitza la pintura com a disciplina principal, treballa amb pintura a l’oli, ceres i utilitza la grafia com un element més per les seves composicions, sobre tela, paper o fusta. Podrem veure al festival Ex Abrupto la sèrie Paraules i colors, diàlegs sense límits amb l’espai i els objectes, amb una mirada evocadora des del record, des de l’interior cap a fora i de l’exterior a les emocions més profundes, utilitzant la pintura per a construir i reinventar nous espais. Mirades a un espai que es construeix d’altres espais, d’un temps retrobat que es barreja amb el present més immediat i on la ficció esdevé una realitat present.

 

raquelnavarro.com