Subscriu-te al newsletter

Ramon Casanova

Masia IN

Ell és fotògraf i docent de l’art a l’IEFC i en el Departament d’Escultura de la Universitat de Barcelona. Redacta la seva tesi doctoral La Epifanía de la imagen i persegueix l’emoció i l’”emmeravellament” després del naixement de cada imatge.

Gaudir de la fotografia en estat pur, sensibilitat, llum i ombra, el porta a experimentar amb materials i llenguatges, així com a dialogar amb altres disciplines que puguin aportar dimensiones, i donar cos a la imatge.

Alguns dels projectes que ha dirigit són: Camera Obscura. Retrats a Barcelona (La Virreina. Centre de la Imatge), Dopo Museu (Museu Archeologic o Nazionale di Napoli), Et in Arcadia… (The British Museum), Museu, Visions en progrés (Museu d’Art de Sabadell), trans · formare (Museu Frederic Marès), Sotto luce (Museu Nacional Arqueològic de Tarragona).

A Ex Abrupto presentarà Auga, un recull d’imatges de diverses sèries de treball realitzades a l’entorn del rio. Són retalls on explora el seu propi mite del bon salvatge, a cavall entre records i espais d’infantesa i l’anhel d’un present eminentment tàctil.

www.ramoncasanova.com