Subscriu-te al newsletter

Passe Curtmetratges

TP2014

Selecció de curtmetratges comissariat per Ïa Alemany.

 

Llogari Antúnez

llom

Documental sobre la fabricació de carn de porc. El contingut i la forma s’entrellaçen mútuament per subratllar el procés industrial càrnic.

Lucia Alemany

Daria

Daria és una extraterrestre atrapada en un cos humà. Avui per primer cop experimentarà alguna cosa que donarà sentit a la seva existència al nostre planeta.

Migueli Díaz

Maldito Homenaje

Un noi necessita llevar-se la síndrome d’abstinència i es troba amb la mort personificada que li deixa triar dues opcions. Viure o morir.

Migueli Díaz

Quiero carne

Un noi té gana i decideix menjar-se el gos del seu company de pis.

Lucía Alemany

Boadicea

Un grup de dones s’uneixen per defensar la seva llibertat. Costi el que costi.

Ian Garrido

Yo, Alex

L’Alex té 14 a nys i viu a la perifèria de la ciutat de Barcelona. No li agrada el seu pis, no lo agrada que sa mare la cridi per Alexandra i que no deixi posar-se la roba que ella vol. No li agraden els nois i noies del seu barri. Només li agrada el grup de música “Los Chichos”, dibuixar-se bigoti i vestir-se de noi.

Gerard Martí

Hermanos

Una nit qualsevol, en el mateix parc de sempre, un grup d’amics comparteixen històries, riures i alcohol. Són més que amics, són germans.

Marc Martínez

TIMOTHY

“Timothy” explica la història de Simón, un nen que ha de suportar l’incordi constant de la Sònia, la seva cangur. Però aquella mateixa nit, Simón rep una visita inesperada: és en Timothy, el seu personatge preferit de la ficció. Una visita que mai oblidarà.

Tender films

¿Conoces a David Lara?

Teaser d’un projecte de fals documental en to irònic que pretén construir la història de David Lara (personatge fictici) a través d’entrevistes i material d’arxiu del seu passat.

Arnau Pons

Corte

Una noia desperta de cop en un espai hostil i amenaçador

Joan Fuentelsaz Vega

No estoy bien

En David i en Marc es troben una nit i tenen un objectiu.