Subscriu-te al newsletter

Eudald De Juana

Masia OUT, Residents

Eudald de Juana Gorriz neix envoltat d’un ambient artístic i natural a l’Alt Empordà, on aprèn l’ofici i desenvolupa un profund amor per l’art.

Durant els seus estudis de Belles Arts explora diferents disciplines artístiques,  sempre usant el cos com a punt de partida, i perseguint l’interès per conèixer el caràcter humà i totes les seves complexitats.

A The Florence Academy of art s’especialitza en l’escultura i el dibuix figuratiu. És capaç d’aprofundir en el realisme basat en la tradició figurativa dels grans mestres, per després poder incorporar aquest llenguatge a la seva obra personal.

Avui en dia, l’Eudald divideix el seu temps entre projectes personals i professionals. Realitza retrats escultòrics i és professor de dibuix i escultura a la Barcelona Academy of Art.

L’Eudald treballarà uns dies a la masia d’Ex Abrupto per fer una reconstrucció de l’escultura de Sant Sebastià, patró de Moià. Interpretarà l’escultura a partir de materials orgànics com el fang, portant-la a un terreny contemporani i apropant-la al públic.

www.eudalddejuana.com