Subscriu-te al newsletter

ELARA ELVIRA

INSTAL·LACIONS X2019

Elara (Vigo 1984) va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona.
Va viure uns anys a Alemanya i França, on col·laborà en residències artístiques, exposicions i altres projectes relacionats en la producció artística, l’educació i el treball en col·lectius culturals. Actualment treballa a Sant Feliu de LLobregat (Barcelona), on ha creat un espai de producció artística anomenat FURRR Studio.
Artista multidisciplinar que utilitza diferents tècniques com ara la serigrafia, la pintura mural, l’escultura, l’animació stop motion, etc. Combina els seu treball en solitari amb projectes i col·laboracions amb diferents artistes i col·lectius. S’interessa pels processos de treballs compartits, per investigar el lloc de l’art i la cultura en la societat actual.

Actualitzacions pendents és una instal·lació dissenyada per l’espai de la Masia que es crearà durant la residència del festival Ex Abrupto. Dibuixos sobre guix, escultures, pintura mural i animació stop motion serà el que oferirà l’obra d’aquesta artista.
Elara busca en els orígens del llenguatge conèixer la  relació amb la informació. Revisa l’imaginari gràfic des dels petròglifs, aquells dibuixos gravats en pedra pels celtes, fins els emoticones del whatsapp, buscant llocs comuns on l’imaginari personal es torna públic.

unkrautstudio.wordpress.com

instagram.com/elaraelvira