Subscriu-te al newsletter

Alba Rihe

Exposició

BIO

Alba Rihe 1988 les franqueses del valles
Artista multidisciplinar. La mirada artística es focalitza en aquell que hom no vol veure, en allò exclós. El Full de ruta a seguir ha estat divers i intens. Llicenciada en Belles Arts vaig decidir desaprendre Tots les coneixements conceptuales que havia adquirit pero fer una propia cartografía del mapa per on he decidit navegar, després de fer diverses exposicions a Barcelona, vaig obtenir una beca per anar a Japó i allà vaig descobrir l’art en moviment, viu; no Tot forma part d’una materia vibració. les col.laboracions formen part del meu modus-operandi i cada día trobo coses noves per seguir produïnt.

________________________________

PRESENTA

Meat Face Machine

L’ésser ha sentit al llarg dels segles una estranya fascinació pels espills. En aquest instrument quasi miraculós de projecció i reproducció més o menys deformada de l’univers i d’auto- contemplació narcisista del propi jo, la tradició popular ha cregut trobar-hi no solament un interlocutor implacable, sinó també la finestra o el llindar màgics que ens permeten besllumar el passat més recòndit, o penetrar amb la imaginació en el boirós misteri del subconscient.
La contemplació narcisista del jo altera quan el que s’observa són totes les textures interiors desnaturalitzades buscant la nuesa en diferents capes metafòriques que en la instal·lació cadascun troba, individualment, i aquell registre queda latent.
El reclam de l’abjecció torna a estar present en aquesta instal·lació per donar veu allò que no volem veure i que tots portem dins.

albarihe.com