Subscriu-te al newsletter

CAOS A LA TÈRMICA // Ex Abrupto al MAU Rocaumbert 2015

  • Authoradmin
  • Date 23 Setembre 2015
  • Categorynotícies

CartellCAOS

El proper 17 d’octubre Ex Abrupto participarà dins el marc del Festival MAU organitzat per Espai d’Arts de Roca Umbert.

La col·laboració s’executarà a l’espai “La tèrmica”, un edifici de l’antiga fàbrica Roca Umbert, tèrmica de carbó que en el seu temps es va utilitzar per generar l’electricitat que abastia aquesta potent indústria de la ciutat de Granollers. La proposta que executarem es titula CAOS A LA TÈRMICA i  per fer-la, volem aglutinar de 4 a 6 accions extra sorolloses que s’efectuïn simultàniament a diferents racons de l’edifici, durant una hora.

Hem obert una convocatòria per presentar propostes sorolloses per participar a CAOS A LA TÈRMICA, podeu descarregar-vos les bases aquí.

Volem crear una vivència extra sorollosa a les tripes de la indústria i generar una sensació caotico-manufacturil i decadent a base d’inputs sorollosos industrials, creant una atmosfera ritualística opressiva que ens transportarà a les sensacions sociolaborals en les quals estaven immersos l’esclavitud de la revolució industrial. Volem representar la física de les condicions en les quals els/les obrers/es i infants estaven sotmesos/es; sensacions percebudes i analitzades des d’una perspectiva contemporània postindustrial. 

LaTermicaRocaumbert

Write a comment